tirsdag 24. juni 2014

PÅ UTSTILLING


Liker små "stilleben" her hjemme, og ofte er det bare tilfeldige ting som samles eller havner sammen. Det gleder og inspirerer meg, og så er det så lett å bytte ut, det skjer ofte av seg selv.
Her på Filippas skap henger hennes kjole med dødningehoder fra Zadig&Voltaire kids. Skoene er mine bryllupssko, spilledåsen er ny, fra kule Ruth 66 på Torshov og fløyten fra Djeco.

mandag 23. juni 2014

NÅR KATTEN ER BORTE...

 …danser jo musene. Filippa er lykkelig for disse små musene fra danske Maileg, som jeg fant på salg. De kom i et papphus, så hun har det gøy med å putte dem inn og ta dem ut igjen. Vimpelrekka er og fra danske Maileg, og er kjøpt hos Sprell på Grunerløkka.

tirsdag 17. juni 2014

BADETUR

Deilig med været og badetur. Her fra sist fridag. Filippa er så fin i ny hatt fra Rakkerungene og t skjorte fra Wheat.

PEONIES

Som de fleste er jeg glad i peoner, eller…jeg elsker peoner, skulle gjerne hatt dem i hver farge i hagen min. Har foreløpig bare hvite, så disse rosa, har jeg vært så heldige å få av hagenaboen.  

søndag 8. juni 2014

FESTIVITAS

Ute på vift i Lisboa. Fikk endelig prøvd Rockstud-skoene. Er så fornøyd. Ellers har jeg på skjørt og jakke fra Etoile Isabel Marant, lin singlett fra Zara og Mulberry veska.

fredag 6. juni 2014

BLOMSTERJUNGEL

Ja, hagen ser nettopp slik ut om dagen, en blomsterjungel. Liker at det vokser litt vilt, masse vekster og lukter, og så er det så deilig å stadig kunne plukke inn friske blomster. Det er hverdagsluksus det!

torsdag 5. juni 2014

TUR/RETUR LISBOA

Vi har vært så heldige å vært på bryllupsfeiring og en tidlig ferie i Portugal, nærmere bestemt Lisboa. For en deilig by! Men onsdag gikk returen, og det er jo nesten ikke lov å si det, men jeg må jo innrømme at noe av gleden med å reise, er det å komme hjem igjen. Med i baggasjen var dette blomstrete sengesettet til Filippa. Toppen har tanta mi strikket til henne i garn fra Pickles. Sommerjenta vår.