onsdag 30. april 2014

BATIKK OG PALJETTER

Vi er vel hjemme fra en mini-ferie i Sverige. Deilig med svensk skjærgård, sykkelturer, sol og reker. Litt butikker ble det også, så med hjem ble denne batikkputa fra Bloomingville. Paljettputa er en gave fra min lillesøster, og sammen blir de superfine, synes jeg. Enig?

lørdag 26. april 2014

GAMMELT OG NYTT


Filippa har fått nytt klesskap. Det er et 100 år gammelt skap fra Ulvøya som er flyttet inn til oss. Det er foreløpig plassert i loftstua. Eskene og skygirlander er fra Søstrene Grene.

fredag 25. april 2014

HUSMORFERIE

Det er endelig helg, og jeg skal ha en ukes avspaseringsfri. Da skal jeg være på "husmorferie" hjemme, og bare stelle i hagen, strikke, slappe av og være sammen med mann og barn. Akkurat nå kan jeg ikke tenke meg noe bedre.

torsdag 17. april 2014

GRÅTT



 I dag er det er grått både ute og inne. Mens ungen sover er det strikkeprosjekter på gang.

GOD PÅSKE

 



Det er ikke hvert år vi pynter til påske med blomster fra hagen, men disse stemorsblomstene er plukket inn i dag. Royal Copenhage-eggene har jeg hatt et par år allerede, og de henger i år på grener fra bestefars gamle kirsebærtre. Snart springer blomstene ut.
Det er veldig få kyllinger å se, men jeg har noen gule lys blandt de mange hvite. Og fargerike påskeegg, som ligger og godgjør seg til søndagen.

søndag 6. april 2014

KOBBER

Grått, hvitt og kobber i skjønn forening med pappas nye klokke.

lørdag 5. april 2014

MENS VI VENTER PÅ SOMMEREN...




…har vi funnet fram noe gammelt sommertøy og kjøpt noe nytt. Kjolen er et bruktkupp, med strikkejakke fra Mormor, kjøpt i vinter hos Rakkerungene på StHanshaugen. Sølvtøflene fra Bisgaard og den prikkete shortsen fra norske MeMini, ble med hjem derifra i går. T-skjorta er fra Wheat fra i fjor. Buksa ble kjøpt på NoaNoa Miniature, og den er faktisk på 30% salg nå. Planen er også å strikke noen plagg selv, blandt annet en bomull/ull t-skjorte og en kort shorts, som jeg har sett i Charlott Pettersens strikkebok.

PURPLE SHAMROCK


Vinrøde blader og lyselilla blomster. Deilig med litt farger, men moderat forstås. Det blir mye hvitt, svart, grått og beige hjemme hos oss, men litt farger innkvarteres altså. Da går det mest i metaller og naturfarger. Liker det best sånn.

tirsdag 1. april 2014

BLANKE ARK OG FARGESTIFTER TIL



Hun har oppdaget gleden ved å tegne. Da kan hun sitte rolig en stund å kose seg med fargene. Det går mest i krusseduller i forskjellige nyanser. Synes det blir fint. Tenkte å henge noen på veggen etterhvert, tror de kan bli fine sammen med forskjellige plakater og bilder.