søndag 23. februar 2014

SNEAK PEEK





























Her kommer en liten sneak peek av gangen vår. Driver å tar noen bilder til en konkurranse i et interiørblad, så det kommer et fult innlegg senere.

SØNDAG

Det ble plutselig søndag, sånn som det pleier å være for meg. Synes døgnet, og uka for øvrig, og hvertfall helga, har aaalt for få timer. Rekker liksom ikke alt jeg har lyst til. Men, i dag har vi hvertfall tatt oss tid til lang frokost. Vi har lekt og bakt boller, og jeg har til og med fått skvisa inn en treningsøkt.  

mandag 17. februar 2014

UKE 7

Hun går og løfter, ler og tuller, og peker på det hun vil ha. Fineste fine.

DIAMONDS


Sminkebordlykke! Nytt smykkeskrin i formet som en diamant fra Ferm Living.

søndag 16. februar 2014

FILIPPAS LILLE SIRKUS

                                                        

Stelleplassen er i bruk mange ganger daglig, så da er det viktig at den er hyggelig. Hos oss, har vi et gammelt, lite bad så da er stellebordet plassert i gangen til kjøkkenet. Indianeren har flyttet bort hit, og henger sammen med et eventyr-trykk som kom i månedens danske Boligmagasinet og et tyllskjørt. 

DAGENS 14.02.14


Mamma har vært på kurs i Trondheim fra onsdag til fredag, så pappa og Filippa har hatt hjemme-alene fest. Det var fint vær i bartebyen, og den viste seg virkelig fra sin beste side. Dette er fredagens; jakke, sko og belte fra Isabel Marant, jeans fra Acne og t-skjorte fra Iro. Håper dere har hatt en fin uke og helg.

tirsdag 11. februar 2014

DRØMMEROMMET

Filippas rom er i stadig utvikling, og sånn må det være. Akkurat nå er pompoms hennes store fascinasjon, og det samme er de små kaninene.  




Foto: Nora Christensen 

lørdag 8. februar 2014

GRIDY ME

Gridy Me speilet fra Menu fikk jeg av mannen til bursdagen. Kjøpt på Grunerløkkas nyeste (og kuleste) interiørbutikk, Kollekted. Det er norskdesignet, retro og bare fantastisk fint. Ikke sant?



UKE 6

Hun har virkelig fått merke MMR-vaksinen hun fikk i forrige uke, med prikker fra topp til tå. Foreldrene  var ikke så glade da feberen krøp over 40 grader, men slik bygger hun hvertfall et godt immunforsvar. Ellers har hun koset seg veldig på besøk hos farmor, som innebar masse gaver og lært seg å peke på det hun vil ha.

mandag 3. februar 2014

FAVORITTER

Noen favoritter følger en lenge. Mulberry Alexa veska ble min i 2012, og jeg har brukt den masse og synes fortsatt den er super fin i grått skinn. Peace-armbåndet fra Evfa Attling er en annen long-time-favourite, sammen med sist ankomne, julegave fra mannen,  The Third Eye fra Camilla Prytz.








søndag 2. februar 2014

THAT SUNDAY FEELIN´

Søndag, søndag, søndag, og fri. Nå har ungen lagt seg litt, og jeg kan slappe av mellom leking og lesing med en kopp kaffe og brente mandler. Man må jo sette seg litt og nyte tiden, og ikke bare stresse over smulene på gulvet.

Koppene er fra Design letters, skål fra Indiska og fjøl fra Nicolas Vahé og lysestake fra Hay. 







DAGENS 31.01.14

Fredagens bestod i jeans fra Acne, bluse fra Isabel Marant pour H&M, strikkejakke og sko Isabel Marant, og veska er fra Balenciaga. Det er så kaldt ute nå, så jeg har, som de fleste vet, ull under, fra topp til tå, helst to lag.  


lørdag 1. februar 2014

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

Med små barn i hus, blir det en del leker rundt omkring. Her er en gjeng på tur over kjøkkengulvet.